nog een week ZOA deel 2

Over precies een week mogen we de lucht in.
Gisteren hebben we alvast de fietsen ingepakt en vandaag bekeken of alles mee kan wat we mee willen nemen. Het is passen en meten maar we hoeven ons geen luxe te ontzeggen 😉 De fietsen zitten in dozen met veel noppenfolie (dank Maria) en stevige tape (dank Hanny).

We beginnen eindelijk ons wat beter te voelen na veel te lange periode ziek zijn. Een laatste week thuis zijn doet goed en geeft de nodige rust voor het vertrek. Ik vind het nog steeds een onwezenlijk idee dat we nu 14 weken vrij gaan zijn en uit de dagelijkse routine stappen. Ik heb er zin in!

3 gedachtes over “nog een week ZOA deel 2

 1. Bert en Christine, een indrukwekkende stapel reisbenodigheden. Allemaal mee op de fiets? Als ik het wel heb, nog drie dagen voor vertrek? Alvast beste wensen en houdt ons op de hoogte.

 2. He Bert en Christine,
  Alvast een fijne jaarwisseling!
  Goede reis, en geniet er maar van.

  Groet,

  Joris

 3. Hoi Bert en Christine,
  Vorige week hoorde ik van Joris dat er weer nieuwe foto’s en een reisverslag op Internet stond. Dus snel even lezen, want het is ontzettend leuk om vanaf ons koude kikkerlandje jullie avonturen te volgen in het Verre Oosten. Nog even en het zit er weer op. Geniet nog van deze laatste weken en een goede terugreis. Groetjes, ook van Anna en Truus, Jeannette

Reacties zijn gesloten.