Cebenz fietst nu echt ZOA deel 3

Cebenz fietst is een mooie titel voor dit weblog, maar pas echt relevant als er ook daadwerkelijk getourd wordt. Met ingang van afgelopen donderdag zijn we daar mee bezig.

Op dinsdag met Hollands winterweer op het vliegtuig, op woensdag uitgestapt in Bangkok. Na een tussenlanding in Kuala Lumpur, en helaas, daar bleven de fietsen langer dan gepland. Ze waren wel doorgelabeld, maar toch niet meegekomen.

Dus het nodige gedoe op het vliegveld, na 5 uur wachten de fietsen gekregen, en door Malaysian Airlines met een busje naar een hotel vervoerd in Chachoengsao, onze eerste geplande stop. Want door al die vertraging konden we niet zelf meer fietsen.

Chachoengsao was echt geen stadje om langer te blijven dan strikt noodzakelijk, meer een grote achterbuurt met te veel zwerfhonden. Dus de volgende ochtend al op weg naar Pratchinburi. En daar zagen we de zon prachtig ondergaan!

Vervolgens de natuur in, Prachtig park met veel bos, olifanten, tijgers, neushoornvogels, etc.. (niet te zien) maar wel goed te zien op de weg:

Ja, die zitten daar lekker……

Later meer, maar wel nog even iets over het eten. Die Thai eten echt alles, in mijn soepje vandaag zat varken, ook de aorta! beuh. En langs de weg stallen ze dan weer de mooiste gerechten uit: ra ra wat hangt daar?

Groet van uw dappere reizigers en tot een volgend bericht.

3 gedachtes over “Cebenz fietst nu echt ZOA deel 3

 1. Hallo Bert en Christine,

  Fijn dat jullie (na de vertraging met de fietsen) toch goed zijn aangekomen.
  De uitslag van pap bij de cardioloog was goed dus we hebben vlaai gegeten.
  We wensen jullie nog veel fietsplezier en natuurlijk ook mooi weer

  Groetjes,
  pap mam en Peter

 2. Hallo Bert en Christine, eindelijk op de plaats van bestemming en aan het fietsen!! Even het ritme van het land vinden (denk ik) en dan echt op en route. Eten de Thai nou echt vreemder dan wij?? Hebben ws geen legbatterij of varkensfokkerijen? Dit varkentje hebben ze in ieder geval goed te grazen genomen. Fiets ze en go with the flow (zei onze Boris dat niet?) Klinkt wel heel Zen.

 3. Hoi Bert en Christine,

  How’s life in Thailand !!!
  Fijn om te lezen dat het (uiteindelijk) goed gekomen is met de fietsen. Zijn de wegen goed te berijden? Hier gaat het prima, de auto rijdt als een zonnetje en ondergaat op 29 januari een APK.
  Gisteren heeft het hier gestormd met windkracht 10. Dat is geen fietsweer kan ik je melden.
  Groeten uit Geldrop van Connie, Alwin en Luka

Reacties zijn gesloten.