tot slot ZOA deel 14

Eindhoven, 6 april.

Het zit erop, we zijn weer thuis. De gebeurtenissen zetten ons ruw terug in de realiteit. Het valt niet mee om terug te komen van zo’n lange trip en dan om te schakelen.
Toch wil ik nog en afsluitende posting doen met de uiteindelijke route en wat groeten en bedankjes.

Degene die dit log/verhaal nog niet kent kan beter links in de kantlijn beginnen bij november 2006. Daar begint het vehaal van onze reis door Thailand, Laos en een weekje Vietnam.

De route is uiteindelijk grotendeels verlopen zoals we gepland hadden, alleen Noord Vietnam hebben we dus geskipt en we zijn terug naar zuid Laos en Thailand gegaan. Op de kaart zie je dus dat de route deels samenvalt. De gestippelde delen hebben we op de trein/bus/auto gezeten. Soms wegens tijdgebrek, soms wegens te slechte weg, en in Vietnam om er zo snel mogelijk weg te zijn.

Cebezo_2007

Dank aan iedereen die (mede) deze reis mogelijk heeft gemaakt. Realiseer je wel dat het voor ons naar meer smaakt!!

Groet aan iedereen die we onderweg tegen zijn gekomen. En speciaal aaan mister Ik die voor ons Lao-Engels-Lao vertaalde en een kijkje in de Laotiaanse beleving kon geven.

Cimg1072

En de Groeten aan alle fietsers die we onderweg zijn tegengekomen. Speciaal aan Yves en Olivia die met z’n tweeen de wereld rondfietsten op een tandem.

Cimg1122

En de groeten aan Joris die mij zo gek heeft gekregen om te poseren in een “sportbroek”

Cimg1225

2 gedachtes over “tot slot ZOA deel 14

  1. Welkom terug bert en Christine!! Ik heb regelmatig genoten van jullie verhalen, foto’s en mailberichten. Christine, je hebt een prettig, afstandelijke schrijfstijl, dat maakt een verhaal aangenaam om te lezen. Bert, fijn dat je er weer bent, welkom terug en to gauw.
    Hartelijke groeten Paul

  2. Welkom terug in het land van de gehaasten. Waarom brengen jullie geen boek uit van de belevenissen? Prachtige foto’s en mooie verhalen, wat wil een mens nog meer?

    Er is hier ook ontzettend veel gebeurd maar dat vertel ik nog wel later.

    P.S. Die broek is wel heel erg!!! 😉

Reacties zijn gesloten.