Kerst in Tata Maroc 3

Tata, 25 december 2008

De Immam begint net met zn gebrul, om deze tijd -18.00 uur6 niet een probleem. erger is dat ie het ook des mrgens om 6 uur pleegt te doen! Ja dan slaapik nog. De kachel gaat hier pas om een uur of 10 aan dus al te vroeg start ik niet. Wel vandaag want het smerigste hotel van Marocco wilde ik zo snel mogelijk achter me laten. Niet wassen bij het gat in de grond. in de emmer die als douche diende dreef een ondefinieerbare substantie. op de vloer was het een leven van jewelste. kortom; pissen in een opengesneden waterfles, zelf een eitje koken op het dak, slapen in en op de eigen spullen  en zo snel mogelijk weer weg. Wel aardig baasje daar trouwens, dat dan weer wel. Hygiene is hier nog niet zo,n issue…….

heringerichte kamer_igp5055

Maar het gaat natuurlijk om het fietsen; en dat was de afgelopen dagen super. De woestijn voldeed geheel aan de verwachtingen en zelfs de wind wilde een handje helpen. Hier bij de grens met Algerije loopt nog een weg -n12- die zeer weinig gebruikt wordt. Als er op een dag 20 auto,s passeren is het wel op! dan nog een muziekje van Kyuss erbij en het is compleet. Helaas vergeten, vandaag wel Black mountain gedraaid tijdens het fietsen, super (doe ik normaal nooit, maar hier paste het wel)

_igp5060

vooruit ook een keer de auteur in beeld, Koud!

_igp4993

en de groenteboer wilde ook wel op de foto, vooruit
_igp5083

Vooruit nog eentje uit de woestijn…….
_igp5051

En omdat de verbinding zo goed is nog een van eerder deze week, een typisch bergdorp in het avondlicht
_igp5006

De groeten uit TATA en dat verzin ik niet, sommige namen………..

Een gedachte over “Kerst in Tata Maroc 3

  1. Hallo Bert, het ziet er woestig uit in Marokko, prachtig land zo te zien en gastvrije mensen. Goed om over je te lezen en geweldig dat je het naar de zin hebt, toch even afwachten hoe het zou zijn. Nu verder naarAkka en Icht? agèza saâieda (goede reis)

Reacties zijn gesloten.