Oktober 2012, Gran Canaria 1: Circus? Kermis?

Nee,

Het is 13 oktober en we zitten in Playa del Ingles op Gran Canaria. In het (met accent) toeristenoord van dit eiland dus…Niet zozeer om aan het strand te liggen, hoewel, dat zal er met dit weer wellicht een keer van komen. Nee we gaan fietsen! Morgen de fietsjes ophalen bij Free-motion en dan 6 dagen bergop…en af.

Maar vanavond mogen we van het weer, het eten, de Spaanse wijn en de overburen genieten.Wehebben een heus antiek pretpark aan de overkant:

 

Een dag verder,

cactuss

geen foto’s van het fietsen vandaag. het leek even nergens op. Bert & Christine hebben zwaar afgezien en pas laat in de middag een beetje kunnen genieten van het fietsen en de omgeving. Ik heb hier al een keer eerder op de fiets gezeten maar vandaag had ik t even te zwaar. En Christine had de pech dat de damesfietsen op waren en ze een herenmodel kreeg. met het stuur te ver om lekker te zitten. Dat is dan vanmiddag wel weer een stuk beter afgesteld maar toch; als je eenmaal een Specialized gewend bent is iets anders niet snel goed…..morgen maar weer proberen of het beter gaat. In het huis is het erg oké. Af en toe loopt er iets rond wat niet helemaal in de planning zit. Zo liet de kakkerlak van de dag zich makkelijk doodmeppen. En ik dacht laat maar liggen ter afschrikking van soortgenoten. Maar daar dachten de mieren weer anders over; de kakkerlak (en geen kleintje) is netjes gesloopt en afgevoerd. Er ligt helemaal niets meer