Is anyone else wondering what next??

Dat is de titel van een post op de Facebook pagina van de TA.

Jos en Bert hadden wel een idee; via de zeer aanbevolen Catlins naar Dunedin. Maar halverwege kregen ze in de gaten dat dit veel te snel ging. En de oplossing lag voor de hand, nog een ommetje via de Clutha gold trail en de Otago Railtrail. Zogezegd zo gedaan. De laatste 6 dagen brachten nog een kleine 600 kilometers op de teller. Met een ‘spectaculaire’ binnendoor-privé-weg finale van Middlemarch naar Dunedin.

En daar zit ik vandaag in Dunedin. Afscheid genomen van Jos, hij rijdt door naar Christchurch en vliegt dan naar huis. Fiets staat in de werkplaats voor groot onderhoud, wasje gedraaid, bloed(stolling) gecontroleerd en verder rusten…een weekje voor ik in Bangkok weer op de fiets kan.

Ondertussen heb ik nog de nodige foto’s om te delen, dus bij deze.

op weg naar de CatlinsFossiel hout op / in het strandNugget Point. Mooi, zwaar, bijzonder.Op bezoek bij de professionals. En route op de Clutha gold trackEn natuurlijk weer schapen en wolken. op de Otago Rail trail. Inspiratie voor Zappa?Een winkel waar de tijd 50+ jaar heeft stil gestaan. Maar met verse koffie en pie. Voor mijn moeder die ooit zo’n telefooncentrale mocht bedienen. En als afsluiting een priveweg met hardcore klimmen en dalen. Op eigen risico!

9 gedachtes over “Is anyone else wondering what next??

 1. Wat een prachtige foto’s weer! En zoveel! Je hebt het weer helemaal te pakken zie ik. En blijkbaar ook bij een schaapscheerder geweest? Grappig hoe op een van de foto’s de afgeschoren wol in de vorm van een schaap op de grond ligt…

  1. He Robert, Strava vertelt mij dat ik dit jaar 5310 km heb gereden. Zal wel kloppen. Nu ff een weekje rust en dan de grote tocht. Groet Bert

 2. Hoi Paul, dank voor je reactie. Het is een indrukwekkende tocht tot hier. Het hoogtepunt ligt ergens in China of Tajikistan. Letterlijk dan. Helaas geen mogelijkheid om door Nepal te reizen op deze tocht.

  Groet Bert

 3. Hoi Bert,
  Wat een mooie plaatjes en fijne verhalen om te lezen. Ben heel benieuwd naar de rest van de tocht 🙂
  Groetjes Mark en Hanneke

  1. Hoi Hanneke. Leuk dat hullie het blog volgen. Ben ook wel benieuwd naar jullie fietsplannen. Zitten jullie op strava?

 4. Hoihoi,

  Beetje trage reactie van ons, maar we zitten niet op Strava. 😉
  Onze fietsplannen gaan dit jaar naar Zweden en half mei hebben we nog n kleine week vrij om in langere infietstocht te maken. Maar voor nu volgen we jou avonturen 🙂
  Groetjes, Mark en Hanneke!

Reacties zijn gesloten.