Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg…

En dan race ik nog even door Oostenrijk, Duitsland en een klein puntje Luxemburg. Het slechte weer in de Alpen weerhoudt me van mijn off-road plannen. Regen en sneeuw houden me hoofdzakelijk op het asfalt en omdat Christine 2 september een wedstrijd in Echternach gaat rijden wordt dat mijn richtpunt. Ik verkijk me een beetje op de afstand en maak veel dagen achtermekaardoor van rond de honderdenveertigkilometer. Op zichzelf goed te doen maar het zijn er teveel. Sinds een paar dagen is elk viaduct een berg en willen de benen niet meer. Maar het hoofd wel, de motivatie om Christine te zien is erg hoog en houdt me gaande. Zo komen we vrijdag tegelijkertijd aan in Echternach. Waar we zaterdag nog een klein rondje samen met Jelle fietsen (40 km en 400 hm). Zaterdagavond komt Raymon nog op de BBQ, die is toevallig ook in Echternach. En vandaag is het de eerste echte rustdag sinds lange tijd. Heerlijk op de camping hangen en nixen. En weer langzaamaan wennen aan niet fietsen!

Ps tussen de Ö en D foto’s zitten er nog een paar uit Italia.

5 gedachtes over “Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg…

  1. Ik zou bijna zeggen “Welkom thuis”, maar je moet nog een paar dagen trappen. Veel succes met de laatste loodjes!!!

  2. Ongelooflijk wat een prestatie Bert! Hopelijk zien we je nog rondom de Socialrun maar in ieder geval veel succes met het staartje van je reis! Groetjes Marlon

  3. Hey Bert,

    Niet vaak gereageerd, wel alles gelezen. Erg onder de indruk en geïnspireerd voor een lange tocht. Geniet van de laatste kilometers, het zal daarna wel afkicken worden. Ik hoop je snel een keer te ontmoeten, stukje fietsen?

  4. Hoi Paul, dat afkicken gaat meevallen (hoop ik toch) ik heb nog bijna vier maanden om weer te ‘landen’. En nog de nodige fietsplannen. Lijkt me erg leuk om samen een rit te doen dit najaar.

Reacties zijn gesloten.