Over

Wij delen ons nieuws over fietsen.

Vooral berichten over onze fietsreizen, fietsvakanties, fietstochten, fietsommetjes, en soms een beetje fietstechniek, fietsfoto’s en een heel enkele keer over (hard)lopen. Elk beeld op de homepage verwijst naar een (foto)verslag van een deel van, of een tocht die we gemaakt hebben. Ik probeer zoveel mogelijk chronologisch te werken en steeds een plaats en datum in de titel op te nemen.

De afgelopen jaren geven we regelmatig lezingen over fietsen in berg-gebieden;

We horen vaak van andere vakantiefietsers dat ze de bergen niet in willen omdat ze denken dat zij dat niet kunnen. In onze lezing geven we je daarom graag tips en adviezen zodat fietsen in de bergen voor iedereen haalbaar wordt. Dit vanuit een 30-jarige ervaring met vakantiefietsen, waarbij we zelf gaandeweg hebben ontdekt dat je alle cols mét bepakking kunt klimmen, ook als je niet jong, sterk of atletisch bent.

Christine van der Aa en Bert Vinken vakantiefietsen sinds 1990 en delen graag hun ervaring in het bergfietsen en wat er nodig is om op een prettige manier boven te komen. En hoe het proces verloopt van ‘moeten we weer een berg op’ tot ‘leuk, nog een col’. Niet iedere fietser is een geboren berggeit, maar kan wel leren hoe het aangenamer boven komen is en wat dit kan opleveren.

veel leesplezier,

Bert

vragen? cebezoa (at) yahoo,com

nz5

2 gedachtes over “Over

  1. Hallo Bart,

   ik zag net dat je een bericht via ons weblog hebt gestuurd. Mae Hong Son was een geweldig mooie rit. Als je gerichte vragen hebt geef ik daar graag antwoord op. Op het log staat al de nodige info over de route, afstanden etc. laat maar weten wat je nog wilt weten.

   groet,

   Bert Vinken
   Eindhoven

   Ik heb ook via je mailadres gereageerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s